perjantai 10. joulukuuta 2010

toko pohdintoja 1.

nyt taitaa olla oikea aika aloittaa tai siis oikeastaan nyt on viho viimeinen hetki aloittaa treenaaminen tosissaan jos nyt ei aloita voi olla että voi ihan suosiolla heittää haaveen ensi kesän sm-tokoista kankkulan kaivoon..
eli siis nyt on aika alkaa treenata tosissaan, alkaa tehdä tosi hommia niin kuin Ansa asian esittäisi ;)

otetaan ensimmäiseksi pohdittavien listalle ah niin ihana seuraaminen..
ongelmia siis mitä ongelmia siinä nyt ei olisi huoh.. itse pidän ansan seuraamisesta se on iloista ja energistä mutta korrektia se ei mistään kohtaa ole eikä kaunista :D eli se sopisi paljon paremmin tällähetkellä pk-kentille kuin vakavaan ja vähäeleiseen toko-kehään..

1.nojaa
2.edistää
3.poikittaa
4.tsättää

mitä vielä? ja mitä mä olen tehnyt korjatakseni asian? en mitään :D
nyt aion nyt todellakin aion rakentaa Ansalle ja itselleni 10 seuraamisen, ja ei en aio käyttää siinä pakotteita  en vaikka mulla lähtisi henki ja hermot ;)

nojaamiseen/edistämiseen/poikittamiseen aion nyt ensin puuttua ihan perus jutulla eli seuruuttaa pientä ympyrää ja muistaa palkata aina vesemmalle taakse ja sillä että heti kun jotain näistä ilmenee tulee napakka käännös vasuriin eli että anselmi oppisi ettei ole mitään järkeä  ryysiä eteen kn se kohta kuitenkin kääntyy ja olemaan paremmi hereillä.

tsättäämiseen voisi koittaa treenin keskeytystä se voi tietysti olla että sillä tavalla ansa vain kerää itseensä lisää kierroksia ja homma pahenee joka keskeytyksen jälkeen.. ruoka palkkaa voisi olla toinen jolla ansan saisi rauhallisemmaksi..

hitaaseen sekä nopeaan tempoon aion ottaa jonkin eleen joka poikkeaa täysin normaalista seuruusta.. nopeaan esim kädet ylös "hölkkä"asentoon ja hitaassaa vaikkapa itaaseen siirryttäessä ihan näkyvä askelluksen muutos jaloissa tms.

taaksepäin ja samoin sivuille eri suuntiin askelissa omat käskyt ja ansan takapään käyttöä pitää parannella vielä runsaasti.. tahtoisin että se tekisi sivuttais siirtymät "pohkeenväistömäisellä" askeleella niin että meillä molemmilla pitäisi rintama suunta paremmin.

perus asennosta pitää saada kauniimpi, nyt ansa on kyllä suorassa mutta se roikkuu rumasti pää vinossa ja sen päälaki on ihan kiinni keskellä mun reittä..

mitäs vielä? ei ehkä mitään..
voisin koittaa videoida pätkän seuruuta miltä se näyttää nyt ja miltä se näyttää teho seuruu treenin jälkeen.. ihana joulu loma 2kokonaista viikkoa aikaa treenata valoisalla ja monesti päivässä .. TÄYDELLISTÄ!

Ei kommentteja: