perjantai 3. joulukuuta 2010

päivitys pikana

viime kokeen jälkeen täällä ei ole kukaan treenannut yhtään tokoa Ansa kovasti tahtois mutta mä en nyt jaksa en yhtään.. odotan lomaa ja rauhaa ja hiljaisuutta sitten taas treenataan :)

viime viikon meillä on ollut hoidossa Mara. Mara on kuin kopio Rinosta.. reipas rohkea ja kontaktinhakuinen, oikea lauma sielu ei hetkeäkään ettei Mara taapertaisi perässäni.. kerta kaikkisen loistava otus :) tämä hieno pieni mies on tosin vailla hyvää kotia hyvää harrastavaa kotia koska Marasta tulee aivan mielettömän hieno harrastus koira! se on keskittymiskykyinen, ahne, rohkea, röyhkeä ;)

Maksi ja Ansa ovat kärsineet Maran läsnäolosta.. Rino on taas nauttinut suunnattomasti pienestä ystävästä joka riekkuu hullun lailla ja on aina valmis corgitanssi esitykseen Rinon kanssa.

Maksi on valmis lahjoittamaan Rinon kaupanpäälisinä sille joka nyt vain äkkiä hakee Maran pois :D Maksilta on nimittäin viime viikonaikana revitty tukoittain karvaa ja pureskeltu korvia ja jalat ovat täynnä pieniä naskalin iskuja kaikki tämä Maran toimesta.. Maksi on kestänyt tämän kaiken kuin tosimies ilmekään värähtämättä.

Ansa taas murisee murisee ja murisee LEIKILLÄÄN koska kuitenkin käy Maraa haastamassa leikkiin ja suostuu jakamaan ruokansakin Maran kanssa..

Voi miniMara löytäisitpä pian itsellesi maailman parhaan kodin!

Ei kommentteja: