tiistai 14. joulukuuta 2010

parkettien partaveitsi

Rino kävi taas pyörittämäsä naisia tanssilattialla tai siis onneksi tyytyi tanssittamaan vain minua eikä oikeasti lähenyt hakemaan tansiin muita neitejä..

Rino on edistynyt tanssi rintamalla hienosti ja jostais syystä se pitää kovasti näistä tunneista ja liikkeist joita thedään johtuu kaiketi siitä että vaihtelua on paljon ja sarjat ovat aina erillaisia lisäksi se saa itse ehdotella ja maustaa liikkeitä.. eikä tarvitse olla niin tosikkona.

harjoiteltiin muutama uusi puolen vaihto jonka käskyksi tuli todella omaperäisesti "vaihto"
koira siis on aloitus asennossa jommalla kummalla sivulla ja siitä se lähteekin poispäin käännöksellä kiertämään ohjaajan takaa ja tulee aloitus asentoon ohjaajan toiselle sivulle.. vaikea selittää,
pitäisi joskus kuvata Rinon liikkeitä.
Lisäksi keksittiin muutama erillainen lopetus asento, toisessa Rino nousi etu jalat polveni vasten ja toisessa se hyppäsi syliin.. jälkimmäinen oli Rinon oma ehdotus ja pikkukoiran mielestä paaaaaljon hauskempikin :)

on uskomattoman hienoa huomata miten kekseliään ja oma alotteisen koiran on saanut luotua kun sille on pienestä asti käytetty naksua ja sen oma aloitteisuutta ollaan vahvistettu ja siltä on odotettu ratkaisuja eikä kaikkea ole ana pureskeltu sille valmiiksi ;) tämä on varmasti se tapa jolla tulen toimimaan jos meille joskus vielä pentu taloon astelee.. ja voin sanoa että harmittaa ettei maksia ja ansaa olla samalla tavalla pentuna eteenpäin viety, niiltä on huomattavasti vaikeampi pusertaa ulos uusia asioita vaikka ei sekään niin työlästä ole että se millään lailla haittaisi harrastamista tai tekemistä, mutta ne eivät ehdota niin paljoa uutta vaan helposti jämähtävät vanhaan jos niitä ei auta eteenpäin. Rino vaan on spesiaali se tietää jo mitä toivon vaikka en olisi antanut minkäälaista vihjettä, se on äidin minimies oikea supermies ;)

Ei kommentteja: