torstai 30. joulukuuta 2010

sitä ja tätä

päivät raksuttaa eteenpäin ihan pelottavaa tahtia.. mulla on nimittäin loma ja aina silloin kun on kivaa aika lentää..
me ollaan treenattu joka päivä.. elämä on niin mahtavaa ;)

Maksi on yrittänyt opetella tunnaria ja jopa ehkä hieman edistynyt siinä.. kaukot alkavat sujua joka päivä paremmin, samoin ruutu :) maksin ongelma tai ongelma ja ongelma on viime päivinä ollut liika innokkuus..

Ansa on tehnyt myös tunnaria ja tänään ensimmäisen kerran Ansa kykeni hillitsemään itsensä ja haistelemaan 10 kapulan rivin ilman että koski muihin kuin omaan ja se oli hieno hetki :) Ansan kanssa tälläiset hetket ovat upeita, ne hetket kun näkee miten se pinnistää ja ponnistaa onnistumisen eteen ja hillitsee sitä sähikäsitä itsessään minkä tekisi mieli vain tarttua kaikkiin kapuloihin ja pelata niillä tassuilla ja kieritellä kapuloiden päällä..

Rinon tunnari on hieno ja hän on saanut tehdä sitä malliksi muille ihan kyllästymiseen asti.

ohjattu nouto alkaa sujua Ansalta jo melko hyvin :) tänään tein tarkoituksella kiihdyttävämpää treniä niin että heitin itse kapulan ja vaadein merkille menon ja palkkasin siitä ja joillain kerroilla sai tehdä noudon mutta suurimmaksi osaksi palkkailin merkille menosta.

seuruuta ollaan treenattu jonkin verran ei tosin niin paljon kuin pitäisi.. tempo vaihdokssiin olen ottanut "merkit" eli jouksuun kädet ylös ja hitaaseen vahdan ihan selkesäti myös askellusta.

minua ei huoleta uudet EVL:n sääntö muutokset millään tavalla.. en ymmärrä miksi niistä on pidetty niin kovaa älämölöä? tässä vielä linkki kyseisiin sääntömuutoksiin:
http://www.kennelliitto.fi/NR/rdonlyres/28DBFE67-F6E5-4198-AB6E-1B4046A21B05/8947/LiikkeenohjaajienohjeistusEVL112011.pdf

Ei kommentteja: