perjantai 24. syyskuuta 2010

kiireitä

blogin kirjoittelu on taas hetkeksi unohtunut, ehkäpä siksi koska emme ole oikeastaan treenanneet emmekä tehneet muutakaan tärkeää.. aika on mennyt piha töissä ja soran levittelyssä ja muussa mukavassa.

myytin-leiri oli ja meni.. paljon uusia ajatuksia ainakin agilityn saralla :)
ja mukavia ihmisiä ja huippu hieoja koiria ;) pakkohan niiden on olla kun ovat sukua Ansalle..

Rino sairasti muutamaviikko sitten rankan vatsataudin ja joutui päivystävälle tiputukseen asti, se oli omituista todella omituista ja pelottavaa. onneksi selvittiin säikähdyksellä ja nesteytyksellä sekä oksennksenestolla, seuraavana aamuna minimies olikin jo ihan tikissä ja reipas.

treeni rintamalla on nyt ollut hiljaista, Ansa on treenannut lähinnä ruutua, tunnaria ja kaukoja.
esine ruutua ollaan myös tehty.. agin saralla on jonkinlainen masennus vaihe menossa.. en tiedä onko ryhmä jossa treenaamme tällä hetkellä liian haastava tämän hetken tasoon nähden? ehkäpä saattaa olla ja siksi oma fiilis on alavireinen.. nooh talvi tulee ja toivottaasti rahatilanne antaa myöten mennä taas agilitynlumoa hallille treenailemaan siellä koutsi jaksaa meidän oudot ongelmat ja tuuppii eteenpäin :)

maksi on menossa vihdoin ja viimein tokon alokas luokkaan viikonloppuna.. on jo aikakin mokoma harmikoira ;) treenattu me ei olla mutta maksi osaa liikkeet ja se ei treenamisesta parane jos maksi tekee se tekee hyvin mutta jos on päivä että ei kiinnosta se ei tee mitään :p

Ei kommentteja: