maanantai 6. syyskuuta 2010

ansan voittajan liikkeet

ruutu:
jei anssi teki viikonloppuna ekat kokonaiset ruudut ja hei ilman kosketusalustaa eli ansa on hekä oppinut mikä on RUUTU!
nyt n siis kokeiltu myös loppu osa ruudusta ja siinä ei onelmaa eli voidaan treenata siis pelkkää ruutuun lähetystä ettei enakoi sitä maahan menoa minkä muuten jo nyt ennakoi vaikka en ole ottanut ruutuun maahan kin 2 kertaa.. ihanaa kun anssilla on tpi elefantin muisti.. huoh.. mutta ruutu asia saattaa jopa olla voiton puolella :)


liikkestä istu:
on mennyt jakeluun!!


hyppnouto:
alkaa sujua jo hyvin ja vaikka heitän vinoon menee hypäten yli ja palauttaa hypyn kautta.


tunnari:
tunnari voi tunnari.. iso HUOH.. olen nyt siis piillottanut yhtäkapulaa ja yrittänyt luoda ansalle ajatuksen haistelusta ja yhdellä kapulalla se toimii hyvin. lauantaina otin ekaa kertaa myös muita kapuloita kuin vain oman ja eka yritys onnistui päätin ottaa uudestaan mutta nyt ansa nosti kiepit kun kapuloita oli monta ja meni "leluöveriin" lopputulos siis bortsu suussaan 4 kapulaa ja hikeentynyt ohjaaja.. sunnntaina otettiin ihan uusi lähetymistapa tunnariin ja laitoin valmiiksi 6 palikkaa autalle ja n.50cm lähemmäs piilotin oman eli ansa näki väärät kapulata mutta löysihaistamalla oman. pidin ansan remmissä että ei päässyt koohottamaan väärille kapuloille.. vaikeeta oli mutta saatiin sentään onnistumisia :)

Ei kommentteja: