maanantai 6. syyskuuta 2010

hakuilua

rino:
ekat maalimiehet näki kun lähtivät metsään, vein hetkeksi pois ja puin liivit ja sitten vasta keskilinjalle ja lähettämään, kääpiö teki hienot pistot ja löysi molemmat, 3ja 4 pistoa varten maalimiehet liikkuivat metsässä alueella eteenpäin nämäkim menivät hyvin :) ei siis ongelmia!

rino on nyt harjoitellut haukkumista kotioloissa ja se alkaa sujua jo ihan hyvin, mikään voimakassa eikä itsevarma sen haukku ei ole mutta ihan kelvollinen.. en sitten tiedä miten rohkeasti uskaltaa haukkua aalimiehellä mutta haukku on rinon ainoa mahdollisuus jos se hakukoiraksi tahtoo :/ rulla on sille liian raskas suorittaa vaikeissa maastoissa.


maksi
harmikoira teki metsässä taas vähän erillaisen treenin "palkkaustreenin".. oli valmiit ukot mutta nyt erona palkkauksessa oli se että otin maksin sivulle ja maalimies ousi piilosta ja sitten vasta palkka koska maksi on alkanut kädä piikkuisen liian kiihkeäksi palkkaus hetkellä eli tästä eteenpäin minä tulen aina piilolle jaotan maksin svulle ja pyydän maalimiehen ylös tai ulos piilosta ja maalimies avaa kipan laskee sen maksin eteen ja minä annan luvan syödä.. ei siis enää possuttelua piiloilla!


ansa
pari suoraa ja syvää pistoa nämä meni hyvin ja ansa oli uusilla maalimiehillä iloinen ja reipas.

ansalla on taipumus pistoa tehdessään lähteä kaartamaan vasemmalle tekee siis "ällää" aina siihen suuntaan ei hyvä.. nooh ehkäpä viikonlopun myytin-leirillä siihen keksitään ratkaisua :)

Ei kommentteja: