torstai 17. kesäkuuta 2010

maksimus läskimys

äitin iso läski on taas ihan kunnolla kunnostautunut jääkaapin ryöstöretkillä.. PRKLE! viime perjantaina läski yllätettiin pää jääkaapissa.. huoh..

sen siitä saa kun antaa hassullehaukulle liian pitkän piuhan.. antaa sen siis vähän sikailla ja rassuttelee ja pusuttelee liikaa sen sijaan että pitäisi kuria ja järjestystä yllä ;) oma vika katsoin siis peiliin ja järjestys on palautettu ihan vain sillä että en mussuta isonherran korvaan mielinmäärin..

ja tässä taas nähdään ja huomataan miten käy kun koiralla joka kunnon säännöt tarvii ei niitä hetkellisesti ole tai niitä on löysätty.. epäilijöitä aina löytyy mutta mistä sitten muka johtuu että muuten on täsy kymppi mutta jos kuri löystyy muuttuu ihan siaksi?

muuten läski on ollut kohtuu kauniisti jo monta aikaa :) toimii loistavasti treeneissä ja motivaatiota on :) harmittaa kun maksisat ei saa otettu irti 100% ilman että tulee taloudellista vahinkoa.. noo riittää tuo 50% ihan hyvin ;)

pikku hiljaa pitäisi ottaa sille hakutreeneihin häiriötä mukaan eli moottorisahaa mukaan raunioille yms. huoh kunhan sais sille nyt sen bh:n tänä kesänä.. olis ihan huippua!

ja anteeksi pikku parjaukset.. maksi on nyt pikkuisen tuhti jääkaappi käynnin seurauksena joten ihan oikein että sanon läskiksi :P kaikella rakkaudella tietysti..

Ei kommentteja: