lauantai 8. tammikuuta 2011

sivuttais askeleet

mä olen pähkinyt nyt ehkä liikaa sivuttais askelia ja millaiset tahtoisin niiden olevan, luultavasti sillä miten koira askeleet tekee ei ole sen suurenpaa merkitystä tai en usko että se alentaa arvostelussa enempää kuin yhden pisteen.. toki se yksi pistekin saattaa olla hyvin merkittävä.

haluaisin että Ansa tulee "side" käskyllä sivulla (heh he joo tämä toteutuu) kun annan käskyn "seuraa" tai "mennään" ansa nostaa perseen ylös maasta ja ottaa askeleet siihen suuntaan mihin ollaan menossa ja istuu sivule kun minä pysähdyn. eli tahtoisin että koira on askelissa seisovassa asennossa ja suorittaa askeleet vähän kuin pohkeen väistöinä :D ei niin kuin nyt tapahtuu eli Ansa hilaa takamustaan pitkin maata ja näyttä'ä yli innokkaalta oravalta..

noh tätä ollaan nyt treenattu niin että Ansalla on etukäpälät penkinpäällä ja me kuljemme oikeelle ja vasemmalle siinä ees taas.. pikkuhiljaa alkaa sujua.. lisäksi takapään käyttöä on harjoiteltu mm. peruuttaminen, portaiden nousu peruuttaen, tassut jakkaralla ja sitä ympäri kiertäen.

tavoitteena saada kauniit sivuttais askeleet ;) voi olla että tehdään turhaa työtä mutta ompahan ainakin kivaa yhdessä!

Ei kommentteja: