torstai 20. tammikuuta 2011

huoh..

olenko minä oikeasti ainoa ihminen koko meidän kylällä jota häiritsee jos koira riekkuu remmin päässä? ja huutaa kuin tapettavaksi vietävä sika? ovatko he niin tottuneita kaameaan meteliin vai onko heillä ehkä kuulossa vikaa? onko helpompi vain sietää kuin puuttua? piilotella pusikoissa tai juosta karkuun?

MINÄ EN JAKSAISI en hetkeäkään.. meillä ei hölmöillä ja hölmöilyyn puututaan heti jos sellaista esiintyy.. jos joku hölmöilee se on usein minimies.. minimiestähän ei kukaan edes tosissaan ota ;)

tämän päivän lenkin aikana meitä tuli vastaan yhteensä 11 koirakkoa joista vain ja ainoastaan 1koira käyttäytyi hyvin. tämä oli nuori terrieri uros ja koira omistajineen ansaistsee kyllä 10pistettä ja papukaija merkin :) se oli hienoa katseltavaa!

ehkäpä ne mekastavien ja riuhtovienkoirien omistajat jonain päivänä ymmärtävät että lenkki koiran kanssa voisi olla mukava ja rentouttava eikä sitä ainaista puskissa pakoilua ja huutoa.. kiroamista ja repimistä..

1 kommentti:

Jonna kirjoitti...

Jos Uusiniitty lasketaan sinun kyläksi, niin et ole ainoa jota häiritsee riekkuvat koirat!!! Vaikka itsellä juuri sellainen riekkuja onkin :o)