keskiviikko 18. elokuuta 2010

suunnitelmallinen

koska nyt on aika viimeistään alkaa treenata järkevästi ja säännöllisesti voisin edes yrittää kirjoittaa treenaamani asiat ylös tais siis asiat joita ansa on treenannut.. lisäksi pitäisi aloittaa jonkinlainen kuntoharjoittelu niin minun kuin koirienkin jotta saataisiin lisää kestävyyttä ja ehkäpä lisä tehojakin suorittamseen etenkin hakuun :)

ansan tilannen voittajan liikkeiden kanssa:

paikka makuu:
ok

seuraaminen:
hidas ok
juoksu ok
käännökset paikalla ok
askeleet sivu suuntaan ok
seuraaminen on kaiken kaikkiaan ok välillä käännökset seuruussa saattavat aiheuttaa väljyyttä tämä ihan treeni kysymys ei sinänsä ongelma lisää treeniä vaan ja tämäkin ongelma taitaa johtua mun askelluksesta enemmän kuin ansasta :) täys käännökset pitäisi laittaa kuntoon tahtoisin että olisi näpsäkkä vasemmalle nyt vielä pikkuisen kömpelö..

istuminen seuruusta:
on hyvällä mallilla, välillä tarjoaa seisomista.. en tiedä johtuuko tämä ehkä käskystä? pitäisikö käskyä muuttaa selkeämmin eroavaksi seisomisen käskystä joka on sto? kuuleeko ansa että iSTU joka on melkeen että STO hekä muutan painotuksen selvästi IStu.. toisaalta seisomista on treenattu enemmän ja istuminen on aina ollut ansalla vähän hakusessa eli luutavasti myös treenin puute istumisen kanssa.

luoksetulo:
pysäytyksiä hion napakammiksi takapalkan avulla, tuntuu toimivan hyvin, palkkaa pitää kuitenkin vaihdella että ei ala ennakoida sitä samoin pitää muistaa ottaa myös läpi juoksuja että vauht säilyy
sekä maahan meno että seisominen ovat hyvällä mallilla

ruutu:
ollaan tehty kosketus alustan avulla, tämä on auttanut ansaa hahmottamaan ruutu asian paremmin eikä se trajoa enää kartioiden tuomista eikä kierrä kartioita kuin ne olisivat lampaita.
olen ottanut myäs pysäytyksiä ruutuun.
ruudussa ei ole enää ollut palkkaa ollenkaan vain alusta, alustaa lähdetää nyt pienentämään jotta päästään siitä eroon, olen vienyt palkan ansalle ruutuun.
olen ottanut vaihtelevasti täydeltä matkalta ja lyhyemmältä häiriöstä riippuen.

hyppynouto:
ok ei ongelmia, luovutusta hioitaan korrektimmaksi heh he kun neiti toisinaan törmää..

metalli nouto:
ok, luovutusta hiotaan..

tunnari:
todellinen mysteeri HUOH..

kaukot:
en ole ihan hirmuna vielä tehnyt, ruoka aikaan ruoka kupilla istumasta seisomaa nousuja on jonkin verran tehty.
treeniä treeniä..


rinon kanssa pitäisi avoimen liikkeet laittaa kuntoon tai oikeastaan se paikalla makuu jotta päästäs taas kisoihin äää emmä jaksa.. ja se vire pitäö sille saada kohdilleen jollain ilveellä nyt on usein kuin kuraaan kuollu kuttu :/ vaikka onkin taas reippaampi..

Ei kommentteja: