tiistai 31. elokuuta 2010

ansa avo1 29.9.2010

anselmin kanssa käytiin taas viikonloppuna tokottelemassa
ulvilassa piirimestaruuskokeessa ja avo1 tuloshan sieltä tuli ja luokkavoitto irtosi niinkin heikoilla pisteillä kuin 176p
luokassa oli 9 koirakkoa.

me ei ansan kanssa olla täysin tyytyväisi suoritukseen, molempia jännitti uusi kenttä ja ansaa pikkusen huppu päinen tuomari koska meidän vuorolla satoi vettä YLLÄRI! tai siis en nyt voi sanoa että ansaa jännitti tuomari vaan lähinnä se kun tuomari kesken kokeen veti sen hupunpäähän ja olikin sitten koiran kantilta ihan erityyppi yhtäkkiä.. no ei sitä ansa kauaa murehtinut vaan jatkoi suorittamista hyvin :)

pistevähennyksiä tuli tälläkertaa liian tiiviistä perusasennoista sekä liian tiiviistä seuruusta :p höpöhöpö sanon minä.. minusta ansa oli tälläkertaa löysän oloinen :/
luoksetulossa ja hypyssä laskin varman päälle ja pyysin ansan suoraan sivulle koska törmää eteentuloissa tai siis tule liian tiiviisti ettei nyt niistä turhaan pisteitä menisi ja homma toimi hvin nyt vaan tehotreeniin se eteetulo :)

noudon mokasin itse alun perin :/ heittämällä kapulan puolimetriä liian lähelle ja jouduin uusimaan heiton ja meiltä meni suoraan 2pistettä pois noudosta :p tämä harmittaa koska nämä 2pistettä taisivat viedä pois kp:n joka siis jäi 4pisteen päähän..

nooh nt nokka kohti uusia koitoksia ja josko lokakuussa päästäis voittajaan :D kaukainen haave tosin.. voi tunnari..

Ei kommentteja: