lauantai 31. lokakuuta 2009

on parhautta omistaa kooki ja harmikoira, pojat ovat olleet taas kerran maailman parhaita, kuuliaisa ja innokkaita puuhaamaan ohjastajansa kanssa.

kohta pitäisi lähteä rinon kanssa reenailemaan tokoa ja sen jälkeen mennä kurkkimaan pelastuskoirailuun täähtäävälle alkeiskurssille, vaikka rino onkin jo pikkusen reenaillut ei alkeet tee kenellekkään ikinä pahaa :)

heh näin lauantai aamuna ei oikein ole paljon sanottavaa, halusinvain kertoa ihmisille jotka ehkä seuraavat blogia että nuo koirat välillä kaikessa karmeudessaan ja toisinaan kaikessa ihanuudessaan tekevät elämästä elämisen arvoisen, vaikka joskus suorastaan v***taa kun pojat ovat keksineen jotain todella älykästä antavat ne kuitenkin paljon.. mikään ei ole ihanampaa kuin työpäivän jälkeen lähteä kahden heiluvan hännän kanssa metsään tai pellolle juoksemaan..

pojat, äiti rakastaa


1 kommentti:

Maikki kirjoitti...

Hei! Juu, toisinaan tuon takia saa päätä jystää seinään, mutta innokkaasti se yrittää :) Blogimme löytyy vast'edes osoitteesta http://taperanlora.vuodatus.net/ Hyvää joulua sinne! -Maikki ja Lora