perjantai 6. marraskuuta 2009

kohtaamisia öisellä pellolla

poikien kanssa ilta pissatuksella 01.00 am
karmaiseva kokemus joka ehkä säilyy hetken muistissa ja muistaa taas että suomenkin luonnossa niitä petoja on omastakin takaa ilman että ihmiset tyhmyydellään niitä sinne lisää väkertävät..

joo siis oltiin ilta pissalla ja päästin koirat pellolle niin kuin aina
hetkenpäästää alkaa kuulu rinon "paniikki" haukku, en ole ehkä ikinä kuullut niin kiihtynyttä ääntä pikku miehestä, kutsun luokse ja rino tulee heti ja nopeasti mutta ei rauhotu jatkaa haukkumista, kieppaan rauhatoman kaverin kainoloon kun remmejä ei tietenkään ollu mukana..

mentiin rinon kanssa suuntaan jonne maksi oli mennyt ja mistä rinon haukku kuului, kutsuin maksia mutta pystykorvaa ei kuulunut.. mnetiin vielä lähemmäs ja sitten näkyi
pellossa kaksi hahmoa, toinen oli lähes lamaantunut maksi häntä alhaala ja karvat keesinä selän päällä toinen kyysristynyt mikälie elukka (ilves, susi??) varustettuna kaamealla murinalla kutsuin taas ja vasta nyt maksi uskalsi liikkua ja tuli luokse sen näköisenä että "huh äiskä onnkes tulit se meinas syödä mut.."

onneks se mikälie ei käynyt poikien päälle ja selvittiin säikähdyksellä.. siitä en tiiä ehtikö kukaan muu pissiä sen reissun aikan kuin minä melkeen housuun..

Ei kommentteja: