torstai 10. helmikuuta 2011

ahven ansa = katiska? verkko?

kerrompa teille tarinan pienestä boowecooviesta joka on viimepäivät tarjoillut ystävilleen ahventa..

mieheni kävi pilkillä viikonloppuna ja kertoi heittäneensä saaliskalat pellolle "pedoille" kyse siis n.10-15cm ahvenista..

paripäivää sitten koirat alkoivat mystisesti haista kalalle.. maksi jopa oksensi kalanrasvaisen oksennukset eteisen matolle.. kellot alkoivat kilkattaa.. kaloja on käyty hakemassa! mutta kuka?

epäilin pihasta poistumisesta Rinoa joka olisi ihan hyvin voinut puikata aidan raosta hakemaan kaloja.. toisaalta Rino ei todellakaan syö mitään "outoa" ja ihan totta Rino pelkää kaloja siis kokonaisia kaloja vaikka se innolla lohimassaa syökin ja kalaa yleensäkin mutta sitä arveluttaa kalannaama ja suu värkki..

eilen sitten paljastu että se on Ansa äidin pieni Ansa joka käy kalassa eikä minimies.. miksi aina ensin tulee epäiltyä ministeriä?

tämän seurauksena otimme Ansan kanssa pientä neuvottelua tontinrajoista, Ansan tapauksessa tämä tarkoittaa sitä etä minä tein itsestäni naapureiden silmissä hullun ja ravasin ees taas tontin rajalla ja murisin..  vuosi sitten opettelimme samalla metodilla nämä rajat kun muutimme tänne maalle. toivottavasti pysyvät nyt muistissa :p

Ei kommentteja: