maanantai 8. marraskuuta 2010

sunnuntai = lepopäivä?

sunnuntai ei taaskaan ollut lepopäivä tai oli siltä osin että jätin aamunohjatut tokot kaikkien kanssa väliin, olin itse niin väsynyt että siitä ei olisi tullut kuin pahamieli kaikille..

Ansa:

anselmin kanssa otettiin kuitenkin tokot

ruutu:
nyt keskityttiin ennen kaikkea oikeaan kohtaan ruudussa ja siihen että sinne mennään suoraan eikä kaarreta. muutama kerta pitää päästä ruutu ottamaan paikassa jossa koe järjestetään ja jos vaikka joillain erillaisilla ruutumerkeillä koittas vielä saada treenin aikaiseksi :) melko hyvällä mallilla koetta ajatellen..

luoksetulo:
stopit seisominen hyvä maahanmenokin hyvä jos käskytän maakäy mutta onko se sitten kaksoiskäsky?
pelkkä maahan usein miten tuottaa vaik kykkäävän koiran.. 

metallinouto:
ollaan nyt tehty niin että palkan saa vain kapulan "vedosta" eli kun on tiukka ote kapulasta eikä päästä irti vaikka kapulaan tartuu. sujunut ihan ok hyvin ja uskon että ansalla on jo nyt positiivisempi ajatus metalli kapulasta.

molempien noutojen luovutus asentoa pitäisi hioa plaah..

tunnari:
tehtii kerran ja se meni putkeen ei kosketellut vieraita kapuloita ja toi oman hyvin.
tästä oon niin super onnellinen

kaukot:
sujuvat hyvin eongelmia niiden kanssa.


illalla tehtiin jotain ihan ennen kuulumatonta mentiin kurssille koiratanssikurssille pitämään hauskaa ja olihan meillä ihan hauskaa heti kun saatiin jotain tehdä. alun teoria osuus oli jokseenkin turha ryhmälle josta jokainen oli harrastanut koiransa kanssa.
ensimmäisellä kerralla opeteltiin puolenvaihdoksia valssaten ja pujotellen.

oli ansalla sitten tietysti vielä sunnuntai agilitit ja hei huimaa me päästiin monta estettä putkeen joka on siis multa ja ansalta todella hyvin :)
olipa koutsi jopa sitä mieltä että kisoihin voitaisiin mennä "ansa on ihan kisa valmis koira kun han me saadaan sut kuriin" ihan totta todella mulla on vaan niin huono käsien ja jalkojen yhteistoiminta :D


rino:
treenaili rallytokona alokas luokan liikeita ja seuruussa naksuttelin oikeasta paikasta kun tipilla on tapana keulia puolmetriä eteen pitemmillä seuruu pätkillä. metalli kapulaa otettiin myös.
paikalla makuuta uudella käskyllä ollaan treenattu päivittäin ja ehkäpä se lakaa sujua ;)

maksi:
luoksetulon pysäytystä, otin nyt kuitenkin sitten käsimerkin jos kokeessa juoksee läpi ei se mitään ihan oikeastaan se ja sama :) se on maksi ja ei kaiken tarvii olla niin täydellista ja sitä paitsi kyllä pystykorva nyt yhen käsimerkin 2viikossa oppii..

Ei kommentteja: