maanantai 29. maaliskuuta 2010

kevät? kevät masennus?

viime päivinä on tuntunut siltä että mua ei oikeastaan kiinnosta ihan sama ei kiinnosta ja koirien reenaminen ei tunnu kivalta ei edes agittaminen joka yleensä on ollu mukavaa puuhaa milloin tahansa.. ehkä meillä on vähän kevät uupumusta tai siis minulla rinollahan nyt ainakin on ollt kevättä rinnassa ihan tarpeeksi eikä uupumuksesta tietoakaan..

mä en oikein tiedä mitä tällä nyt pitäisi tehdä? munko pitäis pitää lomaa koirista? vai koirien musta?
tuntuu että on paineita nisakassa ja pitäs ja pitäs ja pitäs.. empä taida mitään..
en suunnittele mitään kenenkään pään menoksi asiat saa nyt olla.. ja ilmoilen kun jaksan en kä kiinnitä huomiota muitten kitinöihin MIKSEN KISAA.. en kisaa koska en halua ja koska en nyt jaksa kiinnostua.. on muuta ja se siitä :)

noo asiaan :)

maksi oii viikonloppuna BH-kurssilla siis juu maksi oli ihan oikealla kurssilla pitkästä aikaa ja möks pärjäs ihan hyvin vire nyt oli mikä oli pää asia että teki.. nyt vaan otan rhkeesti sillä lelun mukaa reeniin että saadaan vauhtia ;)

ansa aloitti taas reenaamisen ryhmässä, oli uusia koiria ja uusi paikka homma ok ja missi teki ja äiti säläs niin kuin aina.

rino oli vielä illalla agittelemassa ja eihän se hyvin mennyt koska ohjaaja oli pihalla ja koira laahas.. lelulla heräteltiin molemmat mukaan homman ja hyvähän se sitten jo oli :)

Ei kommentteja: