perjantai 21. elokuuta 2009

syksy-hakureeni2

tällä kertaa maksi reenasi ensin jonka uskon olevan tärkeämpää sen kannalta kuinka kuumana maksi käy
-> maksi kuumuu autossa kun rino pääsee ensin

otin maksin kanssa omasta mielestäni melko vaikean reenin,
hakualueen loppupäässä ja aivan uusilla piiloilla joita en ole ennen sillä käyttänyt

-ensimmäinen ukko löytyi nopeasti ja ilmaisu oli hyvä HIENO MIES!
oli ummpari eli koira ei päässyt ukon iholle ja oikeasti joutuoi sen haistamaan löytääkseen, jaksoi haukkua siihen asti kun ennätin paikalle, palkkaus kehut ja uudestaan matkaan..

-siirryttiin hiukan eteen päin ja maksi haukkuin merkkinä ollenkiin ihmisen (jee jee tosi kiva :D noh mutta se oli kyykyssä ja pusikossa jote eipä voi koiraa moittia)

-ukko 2 olikin maa kuopassa umpparissa myöskin, 

->tämä olikin hieman hankalampi juttu koska yksi reeniporukan jäsen harhaili jostain syystä pienen matkan päässä piilolta jonne olin maksia lähettämässä :/ noh maksi sai hajun siitä ja lähti, huusin takas ja tuli.. oli kuulemma käynyt harhalaisen luona mutta ei ollut reakoinut ei edes haistellut??? syynä että ukko liikkui? ei ollut piilossa? eli nyt pitää ehkä alkaa miettiä pitäisikö ottaa reeneihin liikkuvia ukkoja?

-jouduin ottamaan tälle piilolle lähetyksen pari kertaa uudestaan harhailijan takia mutta kun siirryin pikkusen lähemmäs piiloa niin maksi suoriutui hyvin, yritti kaivautua piiloon ja ilmaisi hyvin :)

-3ukko löytyi hiukan pidemmältä metsästä, lähetinnmaksin keskilinjalta ja se joutui etenemään minusta ehkä pidemmäle kuin on koskaan mennyt ja ylittämään ojia jota ei mielellään tee.. luulen että tästä syystä kun oli niin kaukana ilmaisu oli heikko, oliko ehkä epävarma???  kun huusin pikkusen kaempaa ukolle että palkkaa vaan tuli maksi heti mun luo, luuliko ehkä että kutsuin??

-noh ajattelin että ei ehkä kannata 4 umpparia ottaa mutta otin kuitenkin, oli yhtä kaukana kuin 3 mutta nyt maksi meni reippaasti ja ilmaisi hyvin..

onnistunut reeni kaikenkaikkiaan loppuviimeksi :)
tällä kertaa en siis käskyttänyt koiraa odottamaan enkä sivulle enkä mitään roikuin vain kiinni pannassa ja annaoin haku-käskyn.. ei se musta ollut hyvä näinkään, ensi kerralla tehdään taas hallitusti ;)

Ei kommentteja: