perjantai 17. heinäkuuta 2009

sitä sun tätäaika menee vauhdilla, äsken oli maanantai ja nyt jo perjantai.. on niin paljon tehtävää ja mitään ei ehdi..
ikuisesti tuduu listalla:
-kasvattaja kurssi
-tee paperit hieronnoista
-eti testattavat pennut
-merkkaa luennot ylös
-lähetä toko koulutus ohjaaja paperit/hanki niihin yhdistyksen nimi/ja muut alle kirjotukset

huoh, ei millään jaksas..

rinolla alkaa olla tassu parempi, ei arista sitä enää ja meno halut olis kovat.. noh yritetään nyt hetki vielä ottaa rauhassa.. ehkä :) agia tekis kauheesti mieli mennä juoksee.. ehkä lähen poikien kanssa tänään illall käymään kokemäellä :) pöllyttämässä pertin agi esteitä.. jos ei muutakaan ilmene.. siellä on ainakin tasaisempi maasto ku meillä täällä porissa..

pojat on päättäny tällä viikolla moneen otteeseen keksiä mulle pään vaivaa :/
hah hah ensin aksi keksi yhtenä yönä koittaa onneaan roskiskaapilla, noh hänen huonoksi onneksi mäen nukkunutkaan vielä vaan sain rysänpäältä kiinni ja koira komeet lähdöt..

sitten rino keksi että hah hah on hauskaa kiusata maksia mun työpäivän aikana ja  haukkua sille niin kauan että saa sen ulvomaan, noh sitten oli pikku kiusaaja yksin muutaman päivän, katotaan miten on tänään sujunu..

elämä varvas murteisen koiran kanssa ei ole ollut helppoa, tuntuu että koira nyt tuossa tilassa reakoi kaikkeen koko ajan ja ei se rino muuten kaan rauhallinen ole.. se on semmonen ikiliikkuja jäynä-jooas joka keksii koko ajan kaikkea puuhaa..

meillä on tllää porissa onneksi jatsit ja olen känytkin pariin otteeeseen rinon kanssa kaupungilla väen paljoudessa purkamassa sen akkuja ja se toimii hyvin, onneksi ollaan pystytty tottistelemmaan ja tekemään jälkeä... muuten tämä olisi täysi h*lvetti :D

eilen minä onneton unohdi kotoa lähtiessäni pitämään tunteja että mulla on pentujen kanssa ei käsky :/ noh oli omat mukana ja laitoin ne vaan toiseen huoneeseen, maksi reakoi voimakkaasti ei-käskyyn ja oli koko loppu illan ihan rikki kun oli kuullut kun minä kielsin muita vaikka ei ollut edes samassa huoneessa niin otti itseensä pahan kerran :/ noh muistampa taas ensi kerralla senkin..

muuten meillä menee täällä kivasti :) porin näyttelyä odotellessa.. toivotaan että rinon jalka paranee samaa tahtia ja takapakkia ei tule :) rino on muuten oppinut taas uutta hän osaa luokse tulon pysähdyksen jo tosi hyvin, jee :D liike jota olen jostain syystä pelännyt opettaa kun en ole ollut varma koko hommasta... hänellä siinä nyt suullinen käsky (sto) sama kuin liikkeestä seisomisessa ja esim suojatielle pysähtymisessä.. ja juuri arjessa sitä tulee vahvistettua eniten.. kaikki muut seisomiset meillä hoituu nyt tuolla sto-käskyllä paitsi näyttely seisominen.. yritän nyt olla opettamatta rinolle turhia käskyjä ettei niitä tule liikaa ettei mene niin sekaisin siksi kaikki paikalla seisominen on sto.. heh näppärästi lyhentynyt sanasta SSTOP :D juu ja maksilla se on nimen omaan ssstop..


hah hah ha ja niin rino joutui eilen kylpyyn... heh heh päätti käydä pyörimässä IHMisen juu u ihmisen ulosteissa yyyyääääk :O ei huomattu sitä ensin ollenkaan ja sitten alko sisällä haista ihan bajamaj :DDD noh sitten pestiin mattoa jossa oli kieritelly ja koiraa..

Ei kommentteja: