maanantai 18. heinäkuuta 2011

kokeeseen valmistautumista RINO

Rino käväisi sunnuntai aamuna kisan omaisissa treeneissä cittarin parkkiksella.. kisan omainen tarkoitti tässä tapauksessa sitä että joku käskytti ja palkkaa ei joka liikkeen jälkeen tullut. Ihan kelvollista mutta jonkun verran myös epäkelvollista :p

Paikalla makuu on ehdottomasti se vaikein liike, siellä iip helposti alkaa äännellä ja on jonkun verran levoton. Ei kuitenkaan enää niin paljon kuin aiemmin, mutta on kuitenkin.. huoh eikä siihen taida auttaa muu kuin treenaaminen.

Seuruu on yleisesti ottane ihan mukavaa ja reipasta. Pään asento n välillä liian pysty joka aiheuttaa aivastelua.

jäävät ok

nouto ok

hyppy ok

kaukoissa saattaa liikkua eteenpäin jos jää huonoon asentoon jätettäessä. Silloin on pakko korjata asentoa seuraavassa ylös nousussa.

luoksetulon stoppi on ihan ok mukava ottaen huomioon koiran rakenteen ja vauhdin.

Eiköhän se ykkönen sieltä avoimesta saadaa aikaan :) voittajan liikkeet alkavat olla kivalla mallilla ja innolla odotan että päästään etenemään hieman vauhdikkaampaan luokkaan.

1 kommentti:

Laura kirjoitti...

Tsemppiä teillekin treeneihin ja kokeisiin, Hillalle paikkamakuu on myös hyvin vaikea liike, johtuen siitä, että olen alunperinkin opettanut sen liian huonosti ja lähtenyt heti kokeisiin kun se on alkanut suurinpiirtein sujua... Pärskiminen kuulostaa myös tutulta, tuntuu että kun koira on aivastelun makuun päässyt niin sitä jatkuu sitten epäsäännöllisen säännöllisesti koko lopputreenin ajan.

Vaadin video(i)ta Rinon treeneistä, olisi niin kivaa nähdä corgikoiran tokottelua :)