maanantai 18. huhtikuuta 2011

kevät 2011

kevät, kevtä on saanut meidät kaikki hieman hölmöiksi ja hilpeiksi
eniten kevät on tainnut vaukuttaa rinoon ja ei ollenkaan negatiivisessa mielessä niin kuin voisi ajatella kun on kyse nuoresta uroksesta.. kevät on saanut rinoon virtaa jonka mini on hienosti onnistunut suuntaamaan oikesiin asioihin..

vauhtia on riittänyt ja olen välillä kauhulla katsonut rinon suorittamaa rallausta lenkeillä.. ja samalla ollut onnellinen kun selkä ei ilmeisesti kipuile ei ainakaan vauhdista päätellen..

Rino on ilmeisesti päättänyt että vaikka hän ylitti kahden vuoden maagisen iän ei hänestä aikuista tule, touhu on viime aikoina ollut sen tasoisata että mini on taantunut 6kk tasolle.. toisaalta ei paha juttu ;) se tarkoittaa rinon tapauksessa sitä että äiti on maailman paras juttu..

Tokoa on tullut treenittyä jonkun verran ja kokeisiin ilmoittauminen ei tunnu mahdottomalta ajatukselta ;)

toivottavasti nämä hyvät fiilikset rinon terveyden suhteen säilyvät, toivottavasti kaiki menisi hyvin ja saisimme pitää tuon iloisen mini miehen luonamme aina..

se minkä tuolta koiralta saa joka päivä, se iloisuus ja se miten se saa minut unohtamaan kaikki maailman huolet.. kun  tulen kotiin ja nään rinon nauravan naaman sen nähdessä minut se saa unohtamaan koko raskaan työpäivän.. sen kanssa eläminen on ilo ihan joka ikinen päivä. elämäni koira.

nolojen tilanteiden mies, mutta hei jokaisessa perheessä pitää olla se yksi jolla on huono huumorintajua se joka laittaa pierupussin tuolille täysin sopimattomalla hetkellä ;)

rentoutumisen jalon taidon on kääpiö oppinut myös, enää ei tarvitse laittaa häkkiin jotta ymmärtäisi rauhoittua

mitä koko porukkaan tulee on elämä ollut melko tasaista ja rauhallista.. normaalit pystykorvan perseilyt mutta ei mitään sellaista joka kaataisi maailman tai häiritsisi mielenrauhaaa.


Ei kommentteja: