tiistai 2. kesäkuuta 2009

lelupalkka? siis tä? siis voiko lelullakin palkata? + maksin hieronta
joopa joo :) 
ja taas meni monta päivää niin ettei edes huomannut, rinon kynsi alkaa olla parempaan päin ja alkaa olla meillä kotona taas rauhallisia koiria..

en muista kerroinko maksin hieronta reissusta en varmaan, no mutta jospa nyt eli käytiin minna lammisella  ja hintaa reisuulle tuli 35e mikä ei ole paha koska oltiin paikalla 90min ja se sisälsi arvioinnin ja hieronnan ja maksi piti siitä kovasta ja jaksoi hienosti olla hierottavana :)

maksin ongelma alueita ovat lapojen taus ja rinta ja lanne nikamine liittymä kohta,
maksi on neliömäine, takakorkea ja jalkava koira ja nämä jo itsessään usein aiheuttavat ongelmia ja sitten vielä tähän ongelmallisseen rakenteeeseen yhdistetään huono motoriikka ja aivan väärin opittu kävely tyyli niin tadaa meillä on jumiutunut koira joka kaatuilee rapuissa ja ei pidä autoon hyppäämisestä ja joka on joka välissä veulaamassa selkäänsä nurmeen jos joutuu hypähtelemään vähäänkään enemmän..

plus vielä emöntä joka mielellään harrastaisi ja yrittää tehdä harrastuksista kivuttomia mukavia koiralle ja se että koira itse on taistelu tahtoinen ja ei pienet kivut häiritse niin sehän antaa emännnän vain ymmästää että kaikki ok täysillä vaan..

no nyt aloitetaan kunnolla tämä lihas huolto minnan avustuksella :D ja tehdään maksista ihan uusi ja kivuton koira ;)


mökillä oltiin poikien kanssa koko viikonloppu, välillä kävin kaupungissa kuvaamassa kaverin yo-kuvat mutta sitten taas äkkitakas lomailemaan :)

vene matka saareen sujui paremmin kuin aikaisempi veneretki, koirat olivat rauhallisia ja nuusuttelivat innolla meri ilmaa..


niin ja se lelupalkka ollaan tosiaan otettu mukaan reeni kuvioihin ;)
molemmat pojat ovat erityisen innoissaan agi.fiin 
karvaleluista ja vieläkin odotetaan uusia leluja saapuvaksi.. maksilla toimii parhaiten pitkät lelut ettei tarvitse repiä niin lähellä minua tai sitten heitettäät lelut..
rino leikkii millä vain innostuu leluista ihan mahtavan hyvin joka paikassa :)Ei kommentteja: