maanantai 25. toukokuuta 2009

muutaman viikon kuulumiset + mitä kuuluu reeni rintamlalle

taas meni aika kuin siivillä eikä muka ehtinyt päivitellä blogiakaan :)

ensin omia kuulumisia (hah kuvittelen vielä että joku on niistä kiinnostunut):
kesäloma on alkanut ja paraisten kämppä annettu pois, opiskelut jatkuvat syksyllä taas mutta kaverit lupasivat majoittaa joten ei ressiä siitä(kään) :) taisin saada mojovat ylinopeus sakotkin reeneihin kiirellä ajaessa, no turha murehtia etukäteen postissa se kai sitten jossain vaiheessa tulee..

koulutuksia on taas pidetty mm hallinta1 (johtajuus asiaa) hallinta3 (ohittelua, remmikäytöstä)
ensiapukurssia pukkaa torstaina ja kalvot sitä varten pitäisi askarrella, ehkäpä tänä iltana pentu ja starttikurssien jälkeen :)


Rino:
on reenaillut hakua ja agilityä, toko on ollut tauolla ei riitä äitillä motivaatio :D
kävipä ripis paimenessakin, lampaita päästiin paimentamaan ja se oli selkeästi mini-miehen mieleen.. menenmme varmasti kesällä uudestaan.. rino houkutteli jo iskä harriakin mukaan..

muutama päivä sitten rinolta hajosi kynsi :/ pitää nyt toivoa että ei mene pahaksi, parantunut on jo nyt selvästi.. suihkuteltu puhtaaksi ja pidetty sidettä, ei arista tasuua ja liikkuu normaalisti..

corgien summer speciaalit lähestyy :) sinne rimppana on menossa tekemään näyttely ensiesiintymisensä, iskä harrin avustuksella... pikku hiljaa alkaa sekin jännittää.. parantuspa kynsi ja lähtispä maalit pojasta ajoissa :D

Maksi:
on hakuillut hyvällä menestyksellä hakuja on vaikeutettu reilusti umppareihin ja korkeallakin oleviin maalimiehiin, tottis pitäisi saada kuntoon bh-koetta varten :/ noh pitää vaan yrittää vaikka se ei niin kiinnostakkaan... pakko koska mielitekis mennä koittamaan ihan rauniokokeisiin miten pojan pää kestää (ja oma pää) painetta ja kisa tilanteen :)

keskiviikkona maksilla on hieroja, toivottavasti ei löydy mitään kamalan pahaa... tiedossa on että jumissa on :/

Ei kommentteja: